Despre noi

MRC Tuning este o companie de tuning cu sediul central in Banbury, Oxfordshire, UK. Ne mandrim in special cu abilitatile noastre tehnice, dobandite pe parcursul a 19 ani, dar si cu capacitatea de a ne dezvolta si testa produsele si serviciile in house.

Mihnea Cotet si Dougal Bennet au infiintat primul sediu MRC in 2005, in UK, urmand ca pana in prezent sa-si construiasca un renume mondial pe piata de tuning, cu peste 20 de reprezentante inaugurate in Europa, Asia si Africa.

Pe piata europeana, MRC Tuning este considerata ca fiind compania de tuning cu cele mai adanci cunostinte asupra sistemelor de gestiune Bosch si Siemens - ce guverneaza in special modelele grupului VAG.

Modelele high performance Audi sunt cele care au consacrat MRC in inimile pasionatilor, precum si cele care au obtinut nenumarate recorduri la evenimentele specializate de drag.

MRC in Romania

In Noiembrie 2018 am anuntat oficial deschiderea unui sediu si in Romania, cu primul client trecandu-ne pragul in Ianuarie 2019.

In Octombrie 2019 am instalat si standul dinamometric iar de atunci si pana in prezent am fixat un standard inalt in ceea ce priveste masinile pe care lucram, precum si rezultatele pe care le obtinem.

La finalul anului 2020 am depasit pragul de 120 de masini resoftate in Romania.